2021 vidurio metų „check list’as”

Kertam lažybų, kad nesusimąstei, kad JAU PRAĖJO PUSĖ 2021 metų! Taip, kad atėjo vasara, mes visi ir visos labai džiaugiamės, bijom, kad pralėks greitai, bet ar susimąstei, kad va taukšt ir pusės metų nėra? Na ir ta proga mes kviečiame truputį peržiūrėt savo gyvenimą, paskirk tam laisvą vakarą, nebūtinai visą, galbūt tiesiog valandą švaraus laiko, visiškai tobula tą padaryti ir ryte – tad kaip tik Tu pati nori. Bet pusmečio peržiūra labai rekomenduojama. Na ką – bandom?

  1. TIKSLAI – turbūt prieš Naujus metus susimąstei – ko norėtum iš 2021-mų metų? Gal išsikėlei labai konkrečius tikslus, o gal tiesiog pamąstei ir pasvajojai. Na dabar juos peržiūrėk (nuostabu jei tą darai nuolat, bet 95% Naujų metų tikslus palieka…Naujiems:), pergalvok, pakoreguok, papildyk, ištrink – daryk su jais, ką nori, juk čia Tavo tikslai, o jei tokių neturėjai – imk ir susikurk – o kodėl ne birželį?
  2. SUSIDĖLIOK VIZITUS – pasidaryk sąrašą, ką turėtum aplankyti iki metų galo. Ir mes čia bandom taikyti labiausiai į Tavo sveikatos vizitus – kada paskutinį kartą buvai pas ginekologę? Dareis kraujo tyrimą? Gal seniai svarstei apsilankyti pas psichologę? Permąstyk, pasidaryk sąrašą, ir užsiregistruok. Rūpinkis savimi!
  3. SUGALVOK 3 VISIŠKAI KEISTUS AR TAU NEBŪDINGUS DALYKUS, KĄ NORĖTUM NUVEIKTI 2021-ais- visiškai, bet kas, Tu jau apie tai pagalvojai, pripažink:) perdaug nemąstyk – tiesiog bam ir supilk 3 dalykus, kurie šauna į galvą. O tada, taip pat kaip ir su vizitais, imk ir susirezervuok, užsirašyk, užsiregistruok ten, kur gali būti pasąmoningai seniai nori. Ir tam turi pusę metų – tad negali sakyti – trūksta laiko – padėliok taip, kad netrūktų:)
  4. NAUJAS RITUALAS –  ryto meditacija /ryto ar vakaro pasivaikščiojimas / skaitiniai / joga / gaivinantis dušas / mankšta / vonia ramybėje / tyla 20 minučių po darbo / veido masažas / dėkingumo žurnalas / dėkingumo pokalbis / – sugalvok ir, svarbiausia, pajausk – kokį naują ritualą norėtum prisitaikyti sau likusius pusę metų? Visiškai negalvok, kas dabar ant bangos, ką matei instagrame, ką pasakojo draugė – išmesk viską iš galvos ir pajausk, ko Tau trūksta.. gal kūnas sustringęs, gal pastaruoju metu nervuota, gal pasidarei negatyvi,….tik Tu turi atsakymą:) o kartu ir sprendimą:)
  5. IŠSIVALYK – kaip kvietėme prieš pavasarį, taip ir dabar – ko Tavo gyvenime perdaug ar kas nereikalinga? Pradedant naujienlaiškiais, baigiant prenumeratom, narystėm, draugystėm, darbais, pareigom, įsipareigojimais.. Kas Tau kaip akmuo po kaklu? Kas atima Tavo brangų laiką? Kas galbūt iš tiesų ne taip svarbu ir galima atsisakyti?
  6. SUSIKURK ‘MOODBOARD’Ą’ –  likusiems 2021-iems – nagi? Išsirink daugiausiai 7 nuotraukas, kokie JIE turėtų būti? Visada turėk šalia ir vis sau primink – ei žadėjau gi atsipalaiduot daugiau, ir tikrai turėčiau būt dažniau gamtoj, ir kodėl jei praeitą savaitę pramiegojau visas savo rytines arbatas, šią savaitę aš prie to nebegrįžtu?? Tu visada gali keisti ir keistis, juk žinai:)

Pokyčiai, meilė sau, pokyčių įgyvendinimas, laikas sau

Pokyčiai, meilė sau, pokyčių įgyvendinimas, laikas sau

Pokyčiai, meilė sau, pokyčių įgyvendinimas, laikas sau

Pokyčiai, meilė sau, pokyčių įgyvendinimas, laikas sau

Pokyčiai, meilė sau, pokyčių įgyvendinimas, laikas sau

Pokyčiai, meilė sau, pokyčių įgyvendinimas, laikas sau
Mikro pakeitimai Tavo dienotvarkėje, sąmoningumas, nauji įpročiai gali padaryti Tavo gyvenimą dar geresnį.
  • ekologiška aromaterapinė sojų vaško žvakė su eteriniai aliejais, žvakė atsipalaidavimui, žvakė meditacijai Neturime
    28.00 

    Aery Living ‚Heavily meditated‘ kvepianti žvakė sukurta padėti susikaupti, sukoncentruoti mintis ir atsipalaiduoti. Jums tereikės keliolikos minučių su arbatos puodeliu sėdint fotelyje, kad pasijustumėte geriau.

    Išskirtinis eterinių aliejų mišinys iš frankincenso, pačiulių, čiobrelių, eukalipto, kedro ir cinamono padaro šią žvakę išties ypatingą netik savo kvapu, bet ir aromaterapinėmis savybėmis.

    Dega 45 valandas

    Žvakės svoris: 200 g Skaityti daugiau

  • Natūralūs smilkalai iš Nepalo virvelių Neturime
    10.50 

    Trumpai apie Smilkalus:

    „Astasugandha“ yra 8 skirtingų natūralių žolelių mišinys, naudojamas subalansuoti ir nuraminti protą. Jame yra grynų Himalajų žolelių: kadagio, agarmedžio, ramunėlių, kuto, salmedžio, vetiverijos, kraujažolės ir kamparo mišinys.

    Pagaminta rankomis Nepale pagal senovės tradicinius receptus. Skaityti daugiau

Nemokamas siuntimas nuo 50 eur