Fermentuotas Avižų Gėrimas 750 ml

10.00 

Fermentuotas avižų gėrimas  – kaip ir visi fermentuoti produktai yra rūgštus, tačiau pasižymi avižų neutralumu, todėl puikiai tinka pagardinti tiek patiekalus, tiek gėrimus, nes nepakeičia jų skonio. Šis koncentruotas gėrimas gali papildyti mitybą gerosiomis bakterijomis, fermentais ir organinėmis rūgštimis.

Produkto kodas: agna-ferm-avizu-1 Kategorija: Žymos: ,

Aprašymas

Klasikinis fermentuotas avižų gėrimas

Fermentuotas avižų gėrimas yra prisotintas gerosiomis bakterijomis, fermentais, organinėmis rūgštimis, nepasterizuotas, koncentruotas, veganiškas, be GMO ir laktozės.Užpilant ant maisto ar praskiedus vandeniu, jausis rūgštumas, kurio stiprumas priklauso nuo panaudoto produkto kiekio.

 

Kaip vartoti?

Prieš naudojimą buteliuką pavartyti.

Vartojant pirmą kartą, rekomenduojame atskiesti valgomą šaukštą ( 15mlkoncentruoto gėrimo vandeniu iki patinkančio rūgštumo ir išgerti valgio metu ar po valgio. Įprastinė optimali dienos norma 45-50ml. Šis kiekis suvartojamas išdalinant jį taip, kad pakaktų su kiekvienu valgymu. Pastoviai vartojant kiekvienas atranda sau priimtiniausią gėrimo kiekį.

Reikia prisiminti, kad tai nėra paprastas gėrimas, todėl nepadauginkite.

Taip pat galima neskiestu produktu parūgštinti ir praturtinti gyvybe įvairius patiekalus (daržoves, salotas, košes, sriubas, daržovių troškinius, vaisių desertus), įpilti į sultis ar kitus nealkoholinius gėrimus.

 

Sudedamosios dalys:

Geriamas vanduo, avižiniai dribsniai iki 15%, raugas (avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum,Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis).

Geriausios iki: žiūrėti ant pakuotės.

 

Grynasis kiekis: 750 ml

Maistingumas 100 g produkto energinė vertė, kJ/kcal – 109/ 26, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,2/0,04, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 4,5/ 0,05, baltymų, g – 0,82, druska, g – 0,6.

Laikymas

Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve  užsukus.

Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…

  • 5.00 

    Fermentuotas avižų gėrimas  – kaip ir visi fermentuoti produktai yra rūgštus, tačiau pasižymi avižų neutralumu, todėl puikiai tinka pagardinti tiek patiekalus, tiek gėrimus, nes nepakeičia jų skonio. Šis koncentruotas gėrimas gali papildyti mitybą gerosiomis bakterijomis, fermentais ir organinėmis rūgštimis. Skaityti daugiau

  • 17.50 

    Agna spiced- gyvos gilios fermentacijos burokėlių sultys, kurių puikų saldžiarūgštį skonį praturtina gvazdikėlio, cinamono, kardamono ir kitų prieskonių aromatai.

    Agna- tai ne paprastos raugintos sultys. Tai pagal specialią technologiją fermentuotos šviežiai spaustos burokėlių sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų ( virš 10 devintame KSV/g), kurių dienos norma iki 50ml. Iš fermentuotų burokėlių organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai. Skaityti daugiau

  • 8.75 

    Agna spiced- gyvos gilios fermentacijos burokėlių sultys, kurių puikų saldžiarūgštį skonį praturtina gvazdikėlio, cinamono, kardamono ir kitų prieskonių aromatai.

    Agna- tai ne paprastos raugintos sultys. Tai pagal specialią technologiją fermentuotos šviežiai spaustos burokėlių sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų ( virš 10 devintame KSV/g), kurių dienos norma iki 50ml. Iš fermentuotų burokėlių organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai. Skaityti daugiau