Fermentuotas Medaus su Imbieru ir Ciberžole Gėrimas 750 ml

14.00 

Fermentuotas medaus su imbieru ir ciberžole gėrimas, prisotintas gerosiomis bakterijomis ir fermentais. Nuostabaus švelnaus saldžiarūgščio skonio, kuris patiks bet kokio amžiaus vartotojui.

Produkto kodas: agna-ferm-saltalankiu-2-2-1 Kategorija: Žymos: ,

Aprašymas

Fermentuotas Medaus su Imbieru ir Ciberžole Gėrimas 750ml

Fermentuotas medaus su imbieru ir ciberžole gėrimas yra prisotintas gerosiomis bakterijomis, fermentais, vertingomis organinėmis rūgštimis, nepasterizuotas, koncentruotas, be GMO ir laktozės.

Nuostabaus švelnaus saldžiarūgščio skonio, kuris patiks bet kokio amžiaus vartotojui. Fermentuotam medaus su imbieru ir ciberžole gėrimui gaminti naudojame vieno bityno, esančio nuostabios gamtos Aukštaitijos nacionaliniame parke, medų.

Užpilant ant maisto ar praskiedus vandeniu, jausis rūgštumas, kurio stiprumas priklauso nuo panaudoto produkto kiekio.

Kaip vartoti?

Prieš naudojimą buteliuką pavartyti.

Vartojant pirmą kartą, rekomenduojame atskiesti valgomą šaukštą ( 15mlkoncentruotogėrimo vandeniu iki patinkančio rūgštumo ir išgerti valgio metu ar po valgio. Įprastinė optimali dienos norma 45-50ml. Šis kiekis suvartojamas išdalinant jį taip, kad pakaktų su kiekvienu valgymu. Pastoviai vartojant kiekvienas atranda sau priimtiniausią gėrimo kiekį.

Reikia prisiminti, kad tai nėra paprastas gėrimas, todėl nepadauginkite.

Taip pat galima neskiestu produktu parūgštinti ir praturtinti gyvybe įvairius patiekalus (daržoves, salotas, košes, sriubas, daržovių troškinius, vaisių desertus), įpilti į sultis ar kitus nealkoholinius gėrimus.

 

Sudedamosios dalys:

Geriamas vanduo, natūralus bičių medus 10%, imbiero 2% ir ciberžolės 2% sultys, raugas (geriamas vanduo, avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai,Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus casei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis) .

Geriausios iki: žiūrėti ant pakuotės.

 

Grynasis kiekis: 750ml

Maistingumas 100 g produkto energinė vertė, kJ/kcal – 82/ 19, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,1/0,02, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 4,3/ 3,8, baltymų, g – 0,32g, druska, g 0,95.

Laikymas

Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve  užsukus.

Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…

  • 17.50 

    Agna spiced- gyvos gilios fermentacijos burokėlių sultys, kurių puikų saldžiarūgštį skonį praturtina gvazdikėlio, cinamono, kardamono ir kitų prieskonių aromatai.

    Agna- tai ne paprastos raugintos sultys. Tai pagal specialią technologiją fermentuotos šviežiai spaustos burokėlių sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų ( virš 10 devintame KSV/g), kurių dienos norma iki 50ml. Iš fermentuotų burokėlių organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai. Skaityti daugiau

  • 8.75 

    Agna spiced- gyvos gilios fermentacijos burokėlių sultys, kurių puikų saldžiarūgštį skonį praturtina gvazdikėlio, cinamono, kardamono ir kitų prieskonių aromatai.

    Agna- tai ne paprastos raugintos sultys. Tai pagal specialią technologiją fermentuotos šviežiai spaustos burokėlių sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų ( virš 10 devintame KSV/g), kurių dienos norma iki 50ml. Iš fermentuotų burokėlių organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai. Skaityti daugiau