Kaip deginti smilkalus?

Atrodo paprasta ir elementaru, bet yra aiškios rekomendacijos kaip geriausia deginti smilkalus. Šį kartą apie smilkalus – lazdeles.

1) Uždek patį smilkalų lazdelės galiuką degtukais. Atkreipk dėmesį, kad degti reikia tik patį smilkalo lazdelės ar kūgio galą. Taip siekiama gauti kuo geresnį kvapą,jei uždegsi perdaug, didesnė dalis smilkalo pajuoduoja, tada gali pajusti apanglėjusį aromatą … jei taip nutiks, turi palaukti, kol smilkalas nustos smilkti, tačiau tai tikrai nėra tikrasis smilkalų kvapas! (Tai kaip deginti skrebučio gabalėlį) Kuo atsargiau uždegsi tik smilkalo lazdelės galiuką, tuo geresnis bus jo aromatas.

2) Smilkalų lazdelė pradės rūkti, o jos galiukas bus raudonas, nes jis nuolat degs. Nepūsk, užtenka natūralaus proceso.

3) Įdėk smilkalų lazdelę į smilkalų laikiklį ar dubenį. Yra daugybė laikiklių tipų, kuriuos galite pasirinkti. Jų turime ir mes, savo el. parduotuvėje.

4) Įsitikink, kad smilkalai yra mažiausiai dviejų metrų atstumu nuo Tavęs, o patalpa gerai vėdinama. Nekvėpuok dūmų tiesiogiai. Palangė yra puiki vieta arba virš židinio.

5) Mėgaukis pasirinktu kvapu. Lazdelės dega maždaug 20–50 minučių (priklausomai nuo ilgio), tačiau jei nori, kad kambaryje būtų lengvas kvapas arba turi mažą kambarį, gali smilkalą užgesinti, kol jis dar nesibaigs. Gali arba: apversti lazdelę aukštyn kojomis laikiklyje ir ji užges, arba nulaužti lazdelę per pusę. Smilkalus augalus ar virveles, taip pat Palo Santo lazdeles užgesinti galite patrynę smilkstantį galiuką į metalinį, stiklinį arba keraminį, karščiui atsparų ir lengvai nuo dėmių valomą paviršių.

Nemokamas siuntimas nuo 50 eur